Speltips: Shelbourne – Finn Harps 8/7 “Hemmalaget kör över ett…

Speltips: Shelbourne - Finn Harps 8/7 "Hemmalaget kör över ett…

Stenberg

Hallå i stugan! Dags för lite mer speltips här inne och vi spänner blickarna mot huvudstaden Dublin och det är Irländsk fotboll på schemat!

Shelbourne FC tar sig an Finn Harps hemma på Tolka Park och vi kommer få se ett offensivt hemmalag där jag tror på målkalas för framförallt “Shels”!

Den gamle legendaren Damien Duff leder hemmalaget och när ett formsvagt bortalag i Finn Harps står för motståndet så är allt annat än seger ett misslyckande!

I hemmalaget finner vi deras bäste målskytt i Sean Boyd som har dominerat lagets offensiv med 6 mål och flera avgörande insatser hittills denna säsong.

Stort värde hos hemmalaget

Jag tycks finna ett stort värde i att Shelbourne gör mer en ett mål ikväll, då Finn Harps släpper i snitt in mer en två mål per match och är väldigt försvagat inför ikväll.

Damien Duff rapporterar att truppen är intakt för dagen och inga skador att berätta om. Det är full offensiv från start och förväntade elvan ser ut som följer med en 4-3-3 formation: Brendan Clarke, Shane Griffin, Aaron O’Driscoll, Luke Byrne, Conor Kane, Eric Molloy, Jack Moylan, Jonathan Lunney, Shane Farrell, Brian McManus and John Ross Wilson.

Bortalaget försvagas något med skador på Ollie Horgan och David Webster och startelvan förväntas vara väldigt defensiv med en 5-3-2 formation: Gavin Mulreany, Regan Donelon, Conor Tourish, Slevin Rob, José Carrillo, Ryan Connolly, Elie N’Zeyi, Bastien Hery, Barry McNamee, Eric McWoods and Filip Mihaljevic.

Att “Shels” löser minst två mål ikväll tycker jag är riktigt bra och när vi får ett så högt odds som 2,43x insatsen så hugger jag direkt.

Faktorer som pekar för mitt spel:

HemmaplansfördelenFinn Harps släpper i snitt in mer en två mål per matchFinn Harps är ligans näst sämsta bortalag

Spelet

Jag spelar Shelbourne ö 1,5 mål till smaskiga 2,43x insatsen

Stort lycka till!

/ Andreas

Spela Shelbourne ö 1,5 mål på Bet365