Speltips: Silkeborg – Bröndby 31/7 “Bröndby sätter hörnlinan”

Speltips: Silkeborg - Bröndby 31/7 "Bröndby sätter hörnlinan"

Sanels Hörna

Bröndby gästar ikväll Silkeborg i den danska ligan. En liga som är väldigt offensiv. Silkeborg väntas vinna om man ska tro på spelbolagen. Då ter det sig naturligt att Bröndby i sin tur löser en del hörnor i jakt på mål. Jag lirar Bröndby att få över 4.5 hörnor till oddset 2.23 på Betsson.

Silkeborg

Silkeborg har startat denna säsong fint med en vinst och ett oavgjort. Laget har dessutom spelat väldigt offensivt och har redan 5-3 i målskillnad. Att man redan släppt in 3 mål innebär att man i sitt offensiva tänk ger bort en hel del ytor till motståndarna. Att man släppt in hela 19 hörnor på sina två inledande matcher vittnar om detta. Ikväll får Silkeborg gärna ta ledningen mot Bröndby och sedan släppa lite ytor där Bröndby kan ta sig fram. Spelmässigt är det inte mycket som skiljer lagen åt. Bröndby är i mitt tycke bättre och bör därmed ha som målsättning att ta tre poäng. En sådan inställning bör betyda en hel del offensiva räder från bortalaget.

Bröndby

Bröndby som oftast återfinns i toppen av den inhemska ligan har haft en okej start på ligaspelet. En vinst och en förlust lyder deras facit. På dessa två matcher har man löst otroliga 21 hörnor. Över 10 hörnor/match i snitt. Ikväll krävs det endast 5 st för vinst. Något jag tror att man löser. Bröndby kommer till matchen stärkta av en klar 4-0 seger i Conference League kvalet för bara någon dag sedan. Självförtroendet bör vara på topp likväl som anfallsandan. Jag tror att Bröndby sin vana trogen kommer att gå för seger och fortsätta skapa chanser såväl som hörnor. Fem stycken bör de klara mot en inte alltför svår motståndare. Lycka till!

Spela Bröndby över 4.5 hörnor på Betsson