Speltips: Sivasspor – Malmö FF 25/8 “Orkar Sivas resa sig?”

Speltips: Sivasspor - Malmö FF 25/8 "Orkar Sivas resa sig?"

Sanels Hörna

Sivassport möter ikväll Malmö FF i den sista och avgörande matchen i kvalet till Europa League. Första mötet slutade som bekant 3-1 till Malmö. Det var för övrigt en mycket blek insats av det turkiska laget som aldrig riktigt kunde etablera något tryck i Skåne. Hemma i Turkiet tror jag de kommer att ha mer kraft och löser över 5.5 hörnor till oddset 2.20 på Betsson.

Sivasspor

Siva har haft en väldigt svag start på säsongen och väntar fortfarande på den första segern. Två oavgjorda och ett kryss i den inhemska ligan lämnar mycket att önska. Till kvällens match har man en stark trupp att tillgå samt ett tufft 3-1 underläge att hämta in. Framhejade av sina trogna supportrar ser jag ett piggt Sivasspor denna afton som kan släppa försvarstänket och bara inrikta sig på anfall. Jag hoppas att de kan visa upp lite mer vilja än det vi såg i Malmö för en vecka sedan då man ändå löste 4 hörnor. Hemma och med två mål i baken i den avgörande kvalmatchen tror jag att man löser betydligt fler. Jag nöjer mig dock med sex hörnor.

Malmö FF

Malmö har haft en väldigt turbulent säsong. Man har kickat tränaren, ligger nästan tvåsiffrigt ifrån toppen av Allsvenskan samt utslagna ur Champions League tidigt av ett inte för glamoröst lag. Nu har laget dock ett ypperligt läge att rädda lite heder och kvala in till Europa League. Detta skulle såklart innebära ett fint finansiellt tillskott i kassan samt rejäl moralboost inför slutspurten av Allsvenskan. Jag tror Malmö spelar på resultatet och lägger sig lågt med laget. Sivasspor kommer att tillåtas rulla boll och skapa chanser med förhoppningsvis hörnor som främsta resultat. Nu jobbar vi!

Spela Sivasspor över 5.5 hörnor på Betsson