Speltips: Skottland – Armenien 8/6 “Hemmadominans i NL debuten”

Speltips: Skottland - Armenien 8/6 "Hemmadominans i NL debuten"

Sanels Hörna

Skottland kliver ikväll in i Nations League där man ställs mot gruppledaren Armenien. Ett utvilat och taggat Skottland bär ett tungt favoritskap och kommer att trycka på för seger. Jag tror på stort spelövertag för hemmalaget som resulterar i en del hörnor. Skottland att få över 6.5 hörnor liras till 2.30 på Mrgreen.

Skottland

Skottland är ett stabilt landslag som sällan viker ner sig. Man har ett relativt namnkunnigt lag som är vana vid högt tempo. Vad som även kännetecknar Skottland är att de spelar en rak och enkel fotboll och kommer till mycket avslut. Ikväll tror jag att Skottland blir bollförande mot ett lågt sittande Armenien som lär vara nöjda med remi. Skottarna bör pressa, skapa chanser, hörnor mm matchen igenom för att lösa ett så bra resultat som möjligt mot en för kvällen svagare motståndare. Minst 7 hörnor bör inte vara några konstigheter för ett brittiskt kantspelande lag.

Armenien

Armenien inledde Nations League med att hemmaslå Irland med 1-0. Laget var under matchen rejält tillbakapressade men visade karaktär och höll undan framför det egna målet. Irland tilläts ha hela 65% bollinnehav samt 6 hörnor på bortaplan. Ikväll tror jag att Armenien tar sig an matchen med liknande taktik som mot Irland och lägger sig lågt för att främst försvara det egna målet. Skottland, som jag anser vara bättre än Irland, bör ha minst 65% boll. Framhejade av sina fans bör attackerna avlösa varandra. Förhoppningen är att Armenien som faktiskt är duktiga på att försvara sig kan hålla undan Skottarna så att de i desperat jakt på mål får med sig massvis med hörnor. GL!

Spela Skottland över 6.5 hörnor på Mr Green