Speltips: Slovakien – Tyskland 14/5 “Tysklands talanger visar vägen”

Speltips: Slovakien - Tyskland 14/5 "Tysklands talanger visar vägen"

DannesTips

VM fortsätter i Finland och lördag kväll bjuds vi på mer hockeygodis. Tycker att Tyskland visade kvalitéer och med lite skruvande på detaljer så är de rättmätiga favoriter mot ett Slovakien som nästan tappade poäng i premiären mot Frankrike. Jag lägger ett byggt spel på att Tyskland tar poäng och att det minst blir fyra mål i matchen.

Ja okej, det var ett tag stora siffror mot Kanade. 3-5 till Kanada kan också vara lite i underkant om inte målvakt Grubauer motat de övriga 22 skotten.
Just Philipp Grubauer är en rutinerad målvakt i Seattle Kraken som kan bli en tillgång i unga Tyska VM-laget.
För Tyskland spelar just med ungdomlig entusiasm. Jag vill se mer av stjärnbacken och stjärnrookien Moritz Seider (50 poäng i Detroit Red Wings), och jag vill att Ottawa Senators Tim Stützle (22 mål i grundserien i NHL) växer fram till en ledargestalt offensivt. Då kan Tyskland börja mäta sig med stora nationer.

Laget hade som sagt lite problem emot Fransmännen. Förvisso premiär och skotten vanns med 28-18. Ändå så satt fjärde målet lite väl snålt med 8 sekunder kvar bara.
Slovakien är annars ett dugligt lag som kan ses som kandidater till att gå vidare från gruppen.

Jag ser mer kvalitét och potential i den tyska truppen. Laget har spetsen och bredden, får de till lite finjusteringar så kan laget till och med växa till en riktig contender i turneringen.

Slovakien – Tyskland X2 + Över 3,5 mål till oddset 1,82 Unibet

Spela X2 + Över 3,5 mål på Unibet