Speltips: Southampton – Liverpool 17/5 “Jota tar chansen?”

Speltips: Southampton - Liverpool 17/5 "Jota tar chansen?"

Fritz Tippar

Southampton
1 vinst på de 9 senaste matcherna har det blivit för Southampton. En minst sagt usel form för Southampton som antagligen vara vill att denna säsong ska ta slut. Senast kommer Saints från en 3–0 förlust mot Brentford och det enda positiva för klubben är att man rent matematiskt säkrat nytt kontrakt i Premier League till nästa säsong.

Liverpool
En måste-match för Liverpool om de ska ha chansen att gå om Manchester City i den sista omgången. Liverpool kommer från en seger i FA-Cup final som spelade i lördags. En tuff match som pågick i 120 minuter. Det kan förväntas en viss rotering till denna match skulle jag kunna tro.

Diego Jota
Det finns en ny trio i Liverpool och det är Diaz, Mane och Salah, Diaz. De har varit helt strålande och känns ganska given i startelvan. Salah lär inte spela i de två sista omgångarna då han utgick för skada mot Chelsea.

Diego Jota är någon som lär få chansen från start i denna match och jag tror han är desperat för att visa att han ska ha en startplats till Champions League finalen. Jota lär ta mycket avslut i denna match. Jota över 2.5 avslut ger 1.85 på Leovegas och det blir min rek till denna match. 6/10 units.

Tänk på att spelaren måste starta matchen för att spelet ska vara giltigt.

Spela Antal avslut av spelaren (Diego Jota) – Över 2.5 på LeoVegas