Speltips: Sporting – Tottenham 13/9 “Tuff match för Tottenham på…

Speltips: Braga - Sporting 7/8 "Toppmöte direkt i första rundan av…

SpelTorsten

Oj så fel vi hade om Sporting förra veckan, även om resultatet inte var helt speglat mot matchbilden så var 0-3 borta mot Frankfurt riktigt imponerande och nu tar de emot Tottenham på Estádio José Alvalade och jag tycker vi har fint värde på hemmalaget här.

Sporting som jag trodde skulle få en tuff säsong i år då det tappat sin absolut bästa spelare förra säsongen Sarabia (var på lån från PSG) har verkligen tystat tvivlarna och mig nu. De stod för en praktinsatts mot Frankfurt i Tyskland och vann sen i helgen hemma mot Portimonense med 4-0 och engelsmannen Edwards fyller tomrummet efter Sarabia elegant.

Tottenham är i riktigt bra form, de har inte förlorat en träningsmatch sedan i april hemma mot Brighton och befinner sig på en tredjeplats i PL bakom suveräna Arsenal & City. Senaste matchen i CL hemma mot Marseille fick de kriga hårt. Marseille var det bättre laget i första halvlek men fick Mbemba utvisad nästan direkt i andra halvlek och Tottenham tog över mer och mer och kunde tillslut vinna med 2-0 efter att Richarlison gjort båda.

Nu ska det efter spelledighet i helgen efter att rundan ställdes in pga. Drottning Elizabeths tragiska bortgång åka ner och spela mot Sporting. Ingen lätt uppgift och jag synar spelet 1X då det är tufft att åka till Estádio José Alvalade och plocka tre poäng. Det luktar kryss i denna match där Sporting har mycket större chans till seger än vad oddset erbjuder och 1X (+0.5AH) är givet denna tisdag. Sporting är ett samlat och mycket samspelat lag och har klarat omställningen bra med tanke på vilka nyckelspelare de tappat inför denna säsong.

kommer längre rek senare idag.

Sporting +0.5 AH
6/10 Units investerasSpelet läggs på LeoVegas

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Strykpodden.se (Egen sida för podcasten, här finner ni avsnitten och länkar till de vanligaste plattformarna)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Sporting +0.5 AH på LeoVegas