Speltips: St Etienne – Auxerre 29/5 “Kontrakt på spel i Ligue 1”

Speltips: St Etienne - Auxerre 29/5 "Kontrakt på spel i Ligue 1"

Sanels Hörna

Då var vi framme vid sista matchen som berör säsongens Ligue 1. Det handlar om fortsatt spel i högstaligan för St Etienne eller uppflyttning för Auxerre. Jag brukar gilla kortspel i Frankrike och lirar så även ikväll. Över 5.5 kort spelas till oddset 3.75 På Unibet.

St Etienne

St Etienne har en väldigt svag säsong i ryggen. En säsong som lett dem till denna position. Man kvalar för att hålla sig kvar i högstaligan. Det är det andra av två möten där första matchen slutade 1-1 i Auxerre. Det är med andra ord helt vidöppet om vilket lag som kniper den åtråvärda platsen i det franska finrummet. St Etienne kommer att ge absolut allt och lite till för att krama ur det sista man har och klirra en plats. Det bör vara bra tryck på läktaren, hets ifrån sidlinjen, ångest på plan och en nervös domare. Alla ingredienser för en bra kortmatch.

Auxerre

Auxerre kommer i kontrast till Etienne ifrån en fin säsong i Ligue 2. Man knep en kvalplats och är nu en match ifrån att ta klivet upp i Ligue 1. Laget har 1-1 med sig från första mötet och därmed måste gå för seger på ett eller annat sätt. Då båda lagen måste segra ter det sig naturligt att båda går för mål. Det ger i så fall en matchbild där det inte finns någon tid att spilla och bör leda till action tiden ut. Lagen visade sig vara väldigt jämna i första mötet och bör så vara även i denna retur. Skulle något lag leda matchen kan vi förvänta oss många spelförstörande moment som leder till kort. Låt oss även hoppas på lite tjafs mellan spelare då matchen döms av en domare som inte tolererar sådant. 6 kort är ingen ovanlighet i fransk fotboll, i synnerhet med hela säsongen som insats. GL!

Spela Över 5.5 kort på Unibet