Speltips: St Louis Blues – Minnesota Wild 13/5 “Wild sjunger på…

Speltips: St Louis Blues - Minnesota Wild 13/5 "Wild sjunger på…

DannesTips

NHL och vi tittar på ett överspel i matchen mellan St. Louis Blues och Minnesota Wild. Ordern är klar och tydlig till Minnesotaspelarna: Vinn matchen!

Ja det är så att säsongen kan vara över för Minnesota Wild vid förlust i St. Louis (3-2 ledning Blues i bäst av sju matcher). Detta kommer givetvis krydda tillställningen.

Det som kännetecknar Blues är deras bredd offensivt. I grundserien hade laget nio spelare på 20 mål eller fler! I toppen hittar vi heta Vladimir Tarasenko (34 mål i grundserien).
Styrkan hos St. Louis Blues är annars deras raka anfallspel, ofta puck djupt – och forward för skott i slottet. Vi får se om Wild läst den taktiken…

Marc-Andre Fleury är målvakten som hittills har startat alla matcher för Wild i slutspelsserien mot Blues. Han har rutinen men nu är jag inne på att Talbot får överta spaden och starta (kollas kväll innan match på sociala kanaler eller rotowire.com).
Resultaten talar för sig själv – Fleury har inte lyckats vinna/skaffa överläge i serien åt Minnesota och något måste troligtvis göras av ledarstaben. Talbot (%.911 i grundserien) är en kapabel målvakt och det kan (i så fall) bli ett ”genidrag”.
I övrigt är Minnesota utropstecknet i årets NHL. De är kreativa och spelskickliga och deras offensiva spel är underhållande att titta på.

Lagen kommer taggade här och nu gäller det att forcera till ledningar och hämta upp eventuella underlägen. Tror vi kan lita på att offensiva kombinationer är slipade!
Fördel för hemmalaget men vi säger ”släpp pucken…and Let the best man win!”

St Louis Blues – Minnesota Wild Över 6 mål ordinarie tid. Odds 1,81 Unibet

Spela Över 6 mål på Unibet