Speltips: St Louis Blues – Seattle Kraken 7/4 “Blues spelar i…

Speltips: St Louis Blues - Seattle Kraken 7/4 "Blues spelar i…

DannesTips

Natt till torsdag och vi befinner oss i NHL och mötet St Louis Blues mot nykomlingarna i liga för i år Seattle Kraken. Tycker hemmalaget visar bra resultat nu och att möjligheten för en trygg seger är god.

Just nu så kan Blues förlita sig på sin målvakt Ville Husso mer och mer. Laget har 9 poäng av 10 möjliga senaste fem matcherna med en imponerande målskillnad om 24:15. De har vunnit klart mot Arizona, Calgary (borta) och Canucks i back-to-back.
Laget är tungt att möta, framförallt hemma. Och visar bra moral.

Kraken vann förvisso matchen mot Dallas senast, men då ska man veta att det var ett trött Dallas Stars som hade spelat ett tufft schema matcherna innan (Sharks och Ducks). Kraken är lite söndertradat i senaste fönstret. De är givetvis under en rebuild då det är lagets första säsong och valde en ganska defensiv strategi av spelare i valet inför säsongen (2021-22).

Här möter de ett lag som spelar i bra slag och Kraken ska vara numret mindre helt enkelt.

St Louis Blues har vaknat och har med fördel av hemmais möjligheten att kunna kontrollera och coacha den här matchen till seger. Jag spelar ett handikappspel där vinst i så fall med ett mål ger push och vinst med två måls marginal kan rättas till vinst fullt ut.

St Louis Blues vinst -1 mål till oddset 1,84 hos Unibet

Spela St Louis Blues -1 på Unibet