Speltips: Stuttgart – Dortmund 8/4 “Erling Haaland avslutar starkt?”

Speltips: Stuttgart - Dortmund 8/4 "Erling Haaland avslutar starkt?"

Fritz Tippar

Bundesliga möte mellan Stuttgart och Dortmund med Erling Haaland i nyckelroll?
Det är mycket ovisst kring Haaland just nu. Stannar han kvar i Dortmund? Eller går han till någon av toppklubbarna i Europa? Det sistnämnda är mer troligt. Jag tror oavsett vad att Haaland vill avsluta riktigt starkt i Dortmund.

Efter en lång skada så har Haaland inte lyckas göra mål i Dortmund sedan comebacken, han gjorde dock två mål för Norge under landslagsuppehållet. Den unga norrmannens målfacit är helt galet hittills. 80 mål på 83 matcher har det blivit för Dortmund.

Stuttgart
Nedflyttningshotade Stuttgart har släppt in 51mål på 28 matcher. De ligger 1 poäng ovanför sträcket till nedflyttning så varje poäng är viktig i detta skede av säsongen. Stuttgart har inte förlorat på 4 matcher.

Dortmund
Dortmund ligger på 2a plats i ligan och med 6 omgångar kvar så är man 9 poäng bakom Bayern Munchen. Senast förlorade Dortmund på hemmaplan med hela 4–1 mot Leipzig. Framför allt en väldigt dålig 2a halvlek från Dortmund.

Tips
Jag tror Dortmund kommer till denna match med mycket att bevisa, Dortmund-fansen förtjänar mer än vad de senaste insatserna Dortmund har bjudit på.

Stuttgart verkar ha hittat en hyfsad form på slutet och jag tror på mycket mål i denna match. Erling Hååland är en spelare som öser in mål och efter 3 matcher utan mål tror jag han kommer till denna match extra taggad.

Mitt tips på denna match blir att Haaland gör mål. Haaland göra mål hittas till 1.80 på Bethard. För den som ville ha ett högre odds går det även testa Haaland göra minst 2 mål till 5 gånger pengarna på samma sida.

Spela Haaland göra mål – Ja på Bethard