Speltips: Stuttgart – Köln 14/5 “Match mellan två ändar”

Speltips: Stuttgart - Köln 14/5 "Match mellan två ändar"

Sanels Hörna

Bundesliga ska avgöras denna lördag där hela omgången liras kl 15.30. Jag väljer att fokusera på matchen mellan Stuttgart – Köln. En match mellan lag i varsin ände av tabellen. Spelet blir att Köln löser över 5.5 hörnor till oddset 2,85 på Unibet.

Stuttgart

Stuttgart befinner sig på kvalplats neråt i seriesystemet. 3p ner till nedflyttning samt 3p upp till säker mark är vad som gäller. Det är främst viktigt att klara 1p i dagens match för att säkra kval och bör vara en rimlig målsättning. Hemmalaget dras med mycket skador och har dålig form. Det ska mycket till om de ska kunna dominera denna match mot en betydligt bättre motståndare. Jag tror att Stuttgart kommer att försöka spela smart och främst säkra bakåt. Om tillfälle ges för anfall kommer man att ta tillvara på det. Förhoppningen är att Stuttgart står på sig i målprotokollet och på något sätt löser poäng, helst seger.

Köln

Köln har varit en frisk fläkt i årets upplaga av Bundesliga. Ett offensivt och fartfyllt lag som bjudit på trevlig underhållning. Detta spelsätt har tagit laget till en sjundeplats som leder till Conference League. Dock har man endast 2 poäng till Europa League vilket är snäppet bättre. Köln har bra form och en trupp som är intakt. Jag tror att laget kommer att satsa allt framåt för att försöka avgå med samtliga poäng då man vid en förlust inte kan bli sämre än sjua. Man har med andra ord inget att förlora. Vi bör se ett avslappnat Köln som gasar på matchen igenom vilket bör ge dem goda möjligheter att lösa minst 6 hörnor. GL!

Spela Köln över 5.5 hörnor på Unibet