Speltips: Sunderland – Millwall 10/9 “Hemmaplan avgör”

Speltips: Sunderland - Millwall 10/9 "Hemmaplan avgör"

Fritz Tippar

Sunderland tar emot Millwall på Stadium of Light i The Championship. En match som får extra betydelse då den är med på stryktipskupongen. Match nummer 12 spikas alltså av Fritz Tippar!

Sunderland
Klassiska Sunderland har öppnat denna säsong ganska starkt. En åttonde plats med elva poäng efter åtta omgångar får ändå ses som godkänt för en nykomling. På hemmaplan har Sunderland haft otur och släppt in mål sent. Det har blivit en vinst, två oavgjorda och en förlust hittills på Stadium of Light. Ett tveksamt facit men jag tror verkligen de kommer att höja sin nivå ytterligare och bli ett utav de bättre lagen på hemmaplan.

Millwall
Fjortonde plats i tabellen efter åtta omgångar är Millwalls facit hittills i The Championship. Enligt mig blir de ett lag som kommer att kämpa för nytt kontrakt denna säsong. Något som inte har stämt denna säsong är bortaspelet. Det har endast blivit en poäng på fyra bortamatcher för Millwall.

Tips
Sunderland har startat denna säsong bättre och jag tror att fördelen av hemmaplan blir helt avgörande i detta möte. Millwall har inte fått det att funka på bortaplan och jag tror inte att detta är matchen där de bryter sin negativa trend.

Ross Stewart i Sunderland har gjort fem mål denna säsong och jag tror att han får en av huvudrollerna i denna match. Jag tippar på 3–1 till Sunderland och att Stewart gör mål i matchen.

Jag spelar att Sunderland vinner matchen till 2.20 gånger pengarna. Ni hittar spelet Betsson. 5/10 units.

Spela Sunderland vinner på Betsson