Speltips: Sverige – Belgien 22/7 “Sverige kopplar grepp direkt!?”

Speltips: Sverige - Schweiz 13/7 "Vinna eller försvinna?"

Stenberg

Hallå i stugan!

Fina slantar in återigen under detta mästerskap då Tyskland löste mål i båda halvlekarna och ett riktigt fint spel rättades grönt ✅ Vi är nu uppe i fyra raka spel och självklart är vi inte nöjda med det.
Nu fortsätter vi med kvartsfinal tre och den mellan Sverige – Belgien.

Let´s Go!

Sverige – Belgien i den tredje av fyra kvartsfinaler och matchen spelas på Leigh Sports Village.

Topprankade Sverige blir som väntat extremt stora favoriter här och ska så vara mot ett Belgien som med nöd och näppe tog sig vidare från sin grupp. En bedrift som nationen ska vara väldigt nöjda med och som nog inte så många förhandstippade att man skulle lyckas åstadkomma. Det märktes inte minst efter slutsignalen mot Italien och allt stod klart för vidare avancemang.

Nu tror jag dock att man stöter på patrull och Sverige blir nog flera nivåer för stora och på förhand så ska detta vara en promenadseger för våra blågula hjältinnor!?

Full fart framåt

Sverige kommer få styra tempot i denna match redan från start och jag tror man vill avgöra denna tillställning tidigt, för ju mer klockan tickar ju mer gynnas Belgien av detta och det är något Sverige är medvetna om.
Det är full fart framåt omgående med en väldigt offensiv elva jag tror vi möts av. Stina Blackstenius fick äntligen göra sitt första mål i turneringen senast och den tidiga favoriten till skytteligatiteln har siktet inställt på fler mål.

Jag tror att Sverige kommer rivstarta i denna match för att få in ett tidigt ledningsmål och lyckas man med detta så tvingar man även Belgien att börja anfalla och köra en offensivare taktik. Det kommer gynna dem svenska damerna än mer och luckor samt ytor kommer finnas för en målorgie!

Med fortsatt drömmar om guld håller vi tummarna för våra svenskor!

Faktorer som pekar för mitt spel:

Kvalitetsmässigt på varje position är Sverige det bättre laget
Stina Blackstenius har hittat formen?Sverige kommer styra tempot och trötta ut Belgiskorna tidigt

Spelet

Jag spelar Sverige att göra mål i båda halvlekarna till 2,10x insatsen

Stort lycka till!

/ Andreas

Spela Sverige mål i båda halvlekarna på Bet365