Speltips: Sverige (D) – Schweiz (D) 13/7 “Stina Blackstenius nätar”

Speltips: Sverige (D) - Schweiz (D) 13/7 "Stina Blackstenius nätar"

Fritz Tippar

Fotbollsfesten fortsätter i England. Dags för andra omgången i denna grupp. Sverige spelar mot Schweiz på Bramall Lane i Sheffield.

Sverige spelade oavgjort mot Holland i den första omgången och behöver en seger i denna match. Sverige som är en av favoriterna till att vinna hela turneringen är storfavorit i denna match. De står i 1.16 i att vinna matchen.

Stina Blackstenius började på bänken senast mot Holland men verkar enligt rapporter redo för att start denna match, ett enormt glädjebesked då hon är en av Sveriges bästa spelare.

Schweiz spelade 2–2 mot Portugal i öppningsmatchen, en match där de tidigt tog ledningen med 2–0 efter 5 minuter, de släppte in två mål när de la sig på försvar efter det. Mot Sverige blir det nog försvar från första minuten och jag tror att det blir svårt att hålla nere siffrorna.

Tips
Jag tycker att Sverige är ett klart bättre lag än Schweiz och tror på en bekväm seger för svenskorna. Sverige har flera spelare som kan kliva in och göra mål i en sådan här match men jag tror extra mycket på en taggad Stina Blackstenius.

Jag rekar Stina Blackstenius göra mål i matchen till 1.80 gånger pengarna på bet365. Tänk på att spelaren måste starta matchen för att spelet ska vara giltigt.

Spela Stina Blackstenius gör mål mål – Ja på Bet365