Speltips: Sverige – Lettland 24/5 “Sverige går för gruppsegern”

Speltips: Sverige - Lettland 24/5 "Sverige går för gruppsegern"

Åkesson

Det är dags för den sista omgången i grupp B, och ett möte mellan Sverige och Lettland. Sverige ligger på en andraplats i gruppen, med 15 poäng på 6 spelade matcher. Lettland ligger på en 5:e plats, och har fortfarande viss chans, men liten, att nå slutspel. Sverige är klasser bättre än Lettland, och detta är en match man bör vinna med några puckar.

Sverige

Sverige har gjort det bra i gruppspelet, och man har vunnit 5 av 6 matcher. Förlusten kom mot USA, med 3-2 efter förlängning. Sverige har ett ganska bra lag, framförallt backsidan med Larsson, Dahlin, Pettersson och Gustafsson bland annat. Framåt har Asplund varit framträdande, och nyligen anslöt Nylander. En Nylander som bruka trivas i landslaget och som gjorde 80 poäng i NHL i år. Sverige kommer från en 7-1 vinst mot Norge och jag tror man även kör över Lettland.

Lettland

Lettland ligger som sagt på en 5:e plats i gruppen, och man har viss chans att nå slutspel. Lettland har vunnit mot Storbritannien, Österrike och Norge, men har förlorat mot de bra lagen. Nu väntar Sverige, som spelar för att vinna gruppen, och då tror jag på ny förlust för Lettland.

Speltips

Sverige kan som sagt vinna gruppen, då Finland (om ligger 1 poäng före) möter Tjeckien i sista omgången, men då krävs vinst. Lettland vinner mot de sämre lagen, men räcker inte till mot dom bra. Sverige är det bättre laget och jag tror man vinner denna match ganska enkelt. Mitt speltips i matchen blir därför Sverige -2.5 till oddset 1.80 gånger insatsen. Alltså vinst om Sverige vinner med 3 mål eller mer.

Lycka till!
/Åkesson

Spela Sverige -2.5 på Bet365