Speltips: Sverige – Schweiz 13/7 “Vinna eller försvinna?”

Speltips: Sverige - Schweiz 13/7 "Vinna eller försvinna?"

Stenberg

Hallå i stugan! Dags för lite mer speltips här inne och vi fortsätter att spänna blickarna mot stundande fotbolls EM för damer, som nu går in i den andra rundan av gruppspelet!

Sveriges damer tar sig an Schweiz på Bramall Lane i Sheffield och det är nu dags att vi får se Sveriges första seger efter att ha kryssat premiären mot Nederländerna.

På pappret ska detta vara en promenad i parken och det är klasskillnad på samtliga positioner anser jag. Sverige som är rankad tvåa i världen och den högst rankade nationen i Europa är även favoriter till att ta hem hela EM och det är nu dags att visa varför.

Stina Blackstenius som av många tippades som kandidat till skytteligatiteln i detta mästerskap, hoppade in sista 20 senast mot Nederländerna och nu har jag svårt att se att hon inte skulle få starta denna match? In på topp istället för Lina Hurtig är min tanke och här får i så fall Sverige en riktig målgörare som kan avgöra detta på egen hand!

Magsjuka i Schweiz

Schweiz inledde även dom detta mästerskap med att spela oavgjort och man gjorde det mot Portugal i sin premiär. Schweiz har även tidigare visat att man inte räcker till mot större nationer med ett flertal tunga förluster inför mästerskapet. Som om problemen inte var nog, så råder det även en magsjuka i truppen, där hela åtta spelare och elva ledare sjuknade in. Detta ledde till inställda träningar och förutsättningarna inför denna andra gruppspelsmatch är som ni förstår ej optimala alls.

Med tanke på förhandsfavoriterna Sveriges start så är laget ute efter snabb revansch och jag tror inte man tummar på något här utan det blir full fart omgående. Att laget ska lösa minst tre mål denna onsdagskväll ser jag fullt möjligt och till ett bra odds tackar jag och tar emot.

Nu är det dags att vända på skeppet och segla i medvind efter två raka missar på mina spel!

Faktorer som pekar för mitt spel:

Klasskillnad mellan lagenSjukdomsläget i SchweizStina Blackstenius från start!?

Spelet

Jag spelar Sverige att göra över 2,5 mål till 1,80x insatsen

Stort lycka till!

/ Andreas

Spela Sverige över 2,5 mål på Bet365