Speltips: Swansea – Luton 20/8 “Tredje raka för Swansea?”

Speltips: Swansea - Luton 20/8 "Tredje raka för Swansea?"

Sanels Hörna

Swansea tar idag emot Luton i engelska Championship. Ett Swansea som inte riktigt får med sig poäng. Däremot har man två matcher i rad satt sin hörnlina. Spelet idag blir därför åter Swansea att få över 5.5 hörnor till oddset 2.45 på Unibet. Blir det tredje raka?

Swansea

Jag skulle vilja kopiera mina tidigare rekar på Swansea därför att det varit exakt samma typ av spel som idag. Swansea är ett spelskickligt lag med flera duktiga spelare. Man brukar vara bollförande i samtliga matcher och därmed blir det naturligt att de dikterar tempot. Lagets problem ligger i psyket. Man har en förmåga att försätta sig i dåliga situationer trots bra insatser. Antingen är det utvisningar, straffar man ger bort eller som senas två självmål på övertid. Swansea lär idag vara revanschsugna och påkopplade. Jag förväntar mig ett hemmalag som öser på och för tredje gången i rad löser minst 6 hörnor.

Luton

Luton är så långt jag kan minnas ett väldigt svårtippat lag. Man finner sällan en röd tråd i deras spel. Man kan komma från tre värdelösa insatser med noll gjorda mål för att helt plötsligt besegra serieledaren med 4-0. Man vet liksom aldrig vad man får av Luton. En sak är dock säker. De är enligt mig det bästa laget i ligan på kallduschar. Idag får de gärna ställa till det för Swansea i målprotokollet så att Swansea tvingas ösa på än mer framåt och lösa dagens hörnlina. Lycka till!

Spela Swansea över 5.5 hörnor på Unibet