Speltips: Swansea – Millwall 16/8 “Fortsatt bjudodds på Swansea”

Speltips: Swansea - Millwall 16/8 "Fortsatt bjudodds på Swansea"

Sanels Hörna

Engelska Championship rullar vidare och spelbolagen fortsätter att undervärdera Swansea. Ikväll möter man Millwall på sin hemmaplan och står i hela 2.50 att vinna matchen. Jag låter bli att spela vinnare och väljer istället Swansea att få över 5.5 hörnor till fina 2.65 på Unibet.

Swansea

Swansea är laget med högst bollinnehav i hela ligan. Har man det så dikterar man själv väldigt mycket av händelserna. Det är logiskt, om inte motståndaren har bollen så kan de inte göra något. Om man själv har bollen så avgör man själv hur mycket man vill anfalla. Ikväll spelar Swansea hemma och väntas återigen dominera matchbilden. Spelbolagen ser matchen som 50-50 i fråga om vinnare. Jag hoppas att de får rätt så att hemmalaget får all anledning att anfalla för mål och på så sätt hamna högre upp i plan. Ju högre upp desto närmare kortsidan är man. Bra scenario för hörnor. Swansea har hittills snittat nästan exakt 6 hörnor/match. Jag tror inte att de sviker det snittet ikväll.

Millwall

Millwall är ett erkänt starkt hemmalag. Det bekräftar deras ligastart där man vunnit 2/2 hemma och förlorat 1/1 matcher borta. Det är inget speciellt attribut som sticker ut hos detta lag. Ett lag i klungan skulle jag vilja kalla dem. Man har historiskt haft svårt borta mot Swansea där statistiken lyder 2-3-7 på de tolv senaste matcherna. Ikväll borde man åter få det svårt mot ett speldominant hemmalag. Skulle Millwall kunna bjuda på en kalldusch så tror jag hörnspelet sitter med marginal. Enda oron är att Swansea gör några snabba mål och slutar att anfalla. Om vi ska tro på oddsen så ska matchen vara betydligt jämnare än så och då känns hörnorna hetast. Lycka till!

Spela Swansea över 5.5 hörnor på Unibet