Speltips: Sydney FC – Macarthur FC 30/3 “Två bra lag drabbar samman!”

Speltips: Sydney FC - Macarthur FC 30/3 "Två bra lag drabbar samman!"

David Dabeskovic

Tid för lite A-League där Sydney FC tar sig an Macarthur FC på Netstrata Jubilee Stadium.

SYDNEY FC

Sydney FC ligger just nu på en sjätte plats i ligan efter 19 spelade omgångar. Det innebär att man har den sista platsen som innebär att man går till slutspel. Men det är många lag som jagar underifrån och det är hårt om platsen. Sydney FC har ju dominerat denna liga många säsonger, men tappat de senaste åren där Melbourne City dominerar för tillfället. En del av orsakerna är att man har ett rätt så ålderstiget lag och inte byggt om laget de senaste säsongerna.

Med det menar jag att spelare som Adam Le Fondre 35år, Milos Ninkovic 37år och Bobo 37år. Alla dessa herrar är startspelare i det här laget. Så visst kunde man satsat på lite mer yngre förmågor, eftersom de gamla rävarna ser rätt så mätta ut. Nu har man ändå värvat Luciano Narsingh som är en vass målgörare. Senast förlorade man mot Newcastle Jets med 2-0 på bortaplan och man övertygade inte. Men man är ett helt annat lag i sin hemmaborg och spelar med en helt annan pondus.

MACARTHUR FC

Macarthur FC har gjort det bra så här långt i ligan och ligger faktiskt på en femte plats i A-League. Just nu en poäng före dagens motståndare Sydney FC. Men formen har svajat rejält på slutet och på de senaste fem matcherna så har man fyra förluster. Så det krävs en rejäl förbättring här om man ska lyckas plocka poäng här mot ett hemmastarkt Sydney.

Jag tyckte ändå man gjorde en stark prestation mot serieledarna Melbourne City sist där man förlorade med 1-0 hemma. Ett oavgjort resultat hade inte varit orättvist, men man visade mer go i laget och lyckas man behålla den mentaliteten till denna match så kan man sätta käppar i hjulet för värdarna. Truppen håller bra klass med spelare som Craig Noone och Ulises Davila. Skadeläget ser bra ut och tränaren Ante Milicic kan mönstra en stark elva.

ANALYS

En öppen match som kan sluta hur som helst. Båda lagen lär inte gå på halvfart här utan det är seger som gäller. Jag tror även vi får se en hel del hörnor för Sydney som är ett duktigt hörnlag där man snittar minst 5 hörnor per match. Jag tror även på mål i matchen eftersom båda lagen är bra offensivt och har svårt att se det slutar mållöst. Därför kör jag ett kombinationsspel med mål och hörnor i matchen.

SPELTIPS

Mitt spel blir Sydney över 4 hörnor i matchen och över 1 mål i matchen (skapa spel). 9U @1.68 Bet365.

Lycka till vid rygg!

/Davids_betting

Spela Sydney FC över 4 hörnor & Över 1 mål i matchen på Bet365