Speltips: Tampa Bay Lightning – Chicago Blackhawks 2/4 “SecondUnit!…

Speltips: Tampa Bay Lightning - Chicago Blackhawks 2/4 "SecondUnit!…

DannesTips

Natt till lördag och vi har ett möte mellan Tampa Bay Lightning och Chicago Blackhawks. Lägger ett poängspel på wingern Alex Killorn i Lightning.

Medan Chicago spelade natt fredag mot Panthers kommer Tampa utvilade till denna match och är redo för att fortsätta marschen i Atlantic division.

Man har höga förväntningar på Tampa och frågan alla ställer sig är om de tar en tredje cupvinst i år!? Slutspel är i princip clinchat och laget har i alla fall bra form.

Nattens tips till matchen är att Alex Killorn gör poäng. Han är en grovjobbare som kan finslipas till en av Lightnings viktigaste spelare i år. Tampa har en förstalinan som levererar i ordinarie spel, nu är det andra och tredje som behöver göra poäng för laget – och Killorn har något på gång.

Alex spelar också i Tampas första powerplayuppsättning tillsammans med Point, Kucherov. Steven Stamkos och Hedman är backar.

Detta är en match mot ett Chicogo som sliter men ändå inte får resultaten med sig. Black Hawks är också back-to-back (road) och kan ha trötta ben. Möjligt dock att Lankinen står för Chicago som är en bättre målvakt statistiskt än Delia.

Alex Killorn har form och är het även i Tampas powerplay (förstauppställningen). Tampa har en bra sits inför matchen med vila.

Alex Killorn gör poäng (inklusive förlängning, ej straffar) till oddset 1,68 Betsson

Spela Alex Killorn gör poäng på Betsson