Speltips: Tampa Bay Lightning – Colorado Avalanche 21/6 “Colorado…

Speltips: Tampa Bay Lightning - Colorado Avalanche 21/6 "Colorado…

Åkesson

Vi vänder oss till världens bästa hockeyliga, NHL, och Stanley Cup finalen mellan Tampa Bay och Colorado. Gästande Colorado har kopplat rejält grepp om matchserien och leder med 2-0 i matcher. Första matchen vann man efter förlängning med 4-3, efter att Lill-Burra avgjort. Senaste matchen var en ren överkörning och slutresultatet skrevs tillslut med 7-0! Colorado har med andra ord ena handen på bucklan och jag tror man har god chans att vinna även match 3, trots bortaplan.

Tampa Bay Lightning

Tampa Bay är regerande mästare och man vann även 2020. Mycket imponerande att gå till final tre år på raken. Tampa Bay är mycket svårslagna, och man är extra bra i slutspelet. Nu har man dock kanske stött på ett för bra motstånd, och kanske har orken tagit slut. I senaste matchen blev det som sagt förlust med hela 7-0, och Tampa Bay kändes inte alls igen. Jag tror Tampa Bay får mycket svårt att vända denna finalserie, och kanske har man inte den lilla turen som krävs även i år. Nu är det dock hemmaplan, men jag tror Tampa Bay även förlorar match 3.

Colorado Avalanche

Colorado hade jag som favoriter att vinna Stanley Cup i år, och i min bok är man ligans bästa lag. Darcy Keumper har varit fenomenal i målet. Cale Makar har varit säsongens utropstecken och är kanske NHL:s bästa back. Framåt har McKinnon, Landeskog, Rantanen m.fl. levererat som vanligt. Colorado har som sagt kopplat rejält grepp och leder med 2-0 i matchserien. Självförtroendet är på topp och nu gäller det bara att ösa på. Colorado är bra just nu och jag tror man vinner även denna match.

Speltips

Colorado har haft Stanley Cup bucklan som målsättning hela säsongen, och nu är man nära. Landeskog och hans gäng är endast två matcher ifrån och nu kommer man garanterat inte slå av på takten. Colorado har ett jämt bra lag, där alla spela med självförtroende just nu. Jag tror som sagt Colorado vinner även denna match och mitt speltips i matchen blir därför Colorado -1 till oddset 2.90 gånger insatsen. Alltså pengarna tillbaka om Colorado vinner med exakt 1 mål.

Lycka till!

/Åkesson

Spela Colorado -1 på Unibet