Speltips: Tampa Bay Lightning – New York Rangers 5/6 “Tampas…

Speltips: Tampa Bay Lightning - New York Rangers 5/6 "Tampas…

DannesTips

Vi bjuds på en kvällsmatch i matchserien mellan Tampa Bay Lightning och New York Rangers, 21.00 svensk tid släpps pucken i Florida. Tampa ligger under med 0-2 i matcher och det är dags att vakna för regerande mästarna om inte säsongen snart ska vara över.

Rangers har faktiskt spelat ut Tampa i två hemmamatcher. Laget har nästintill överpresterat och svaret tycker jag är inställningen hos Lightning. De har hängt med huvudet i underlägen, men nu på hemmais är det dags att ta tag i spaden och visa var skåpet ska stå!

Point kommer tyvärr saknas även i denna match;
”Lightning’s Brayden Point Won’t Return from Injury for Game 3 vs. Rangers”
Källa:

https://bleacherreport.com/articles/10037674-lightnings-brayden-point-wont-return-from-injury-for-game-3-vs-rangers

Så nu är det upp till de resurser och de stjärnor i laget som finns där, jag tänker på Stamkos, Kucherov, Hedman med flera att leda laget framåt.

I grundserien var Tampa ett bra hemmalag, 6.e rankade med 143:106 i målstatistik. Coach Jon Cooper är också en av ligans vassaste coacher och jag tycker och tror han kommer plocka fram det bästa i spelarna.

Jag tycker att överspelet på mål är intressant av den anledning att vi kan få se en mer böljande match här. Tror till exempel att powerplay och som nämt hemmafördel för Tampa kan fälla avgörandet. Spelet är inklusive förlängning (någon straffläggning är ju inte aktuellt i slutspel), push på tre Tampamål.

Tampa ö3 mål inklusive förlängning odds 1,84 hos Expekt

Spela Tampa ö3 mål inkl förlängning på Expekt