Speltips: Tampa Bay Lightning – Toronto Maple Leafs 7/5 “Tampa slår…

Speltips: Tampa Bay Lightning - Toronto Maple Leafs 7/5 "Tampa slår…

DannesTips

Natt till lördag och NHL-tips i Atlantic divisions playoff. Vi är framme i game3 mellan Tampa Bay Lightning och Toronto Maple Leafs. Jag tror inte Toronto har hämtat sig från chocken i match2 utan ser med hemmaplan ett Tampa som börjar lägga ner bytet och gör tre eller fler mål på Leafs.

Match ett dominerade Toronto totalt och vann med 5-0. Som jag var inne på gjorde coach Cooper i Tampa läxan och det blev ombytta roller med 3-5 till Lightning i game2.

Tampa hade full kontroll i stora delar av senaste matchen och tog väl vara på vissa bjudningar (som till exempel powerplay – tre mål där).

Tampas styrka är deras skyttekungar. Kucherov och Point noterades i matchprotokollet, Hedman gjorde viktiga 0-1 målet. Laget kunde också lita på sin eminenta stjärnmålvakt Andrei Vasilevskiy.
När Tampa driver på och får utrymmen i slottet är de ruggigt effektiva. Deras nämnda målskyttar tar väl hand om varje tillfällen som ges. Tampa har också kylan och rutinen av mästerskap vilket jag tror de förvaltar extra bra nu när de har hemmafördel.

Tampa tycks ha knäckt koden till Torontos bräckliga försvar. Just att de har skyttar som Kucherov, Stamkos och Hedman, samt grovjobbare framför kassen som till exempel Point och Perry gör Tampas arsenal för målproduktion klart intressant framöver.

Tampa Bay Lightning över 3 mål Ordinarie tid till oddset 1,76 hos Unibet

Spela Tampa över 3 mål på Unibet