Speltips: Thanasi Kokkinakis – Fabio Fognini 17/5 “Fognini i en ATP…

Speltips: Thanasi Kokkinakis - Fabio Fognini 17/5 "Fognini i en ATP…

SpelTorsten

Vi måste utnyttja oddset på Kokkinakis här mot Fognini i en ATP 250 veckan innan en Grand Slam.
Det brukar ofta vara lite lurigt så här veckan innan en Grand Slam och kan inte se hur Fognini ska ta fram motivationen och prestera här.

Fabio Fognini tillhörde en gång i tiden toppen och är en specialist på grus, men hans dagar är räknade. Han har varit så högt rankad som nummer nia i världen och har otrolig kapacitet. Problemet är att vi sällan får se det längre, visst kan han blixtra till som mot Sinner i Roma men över en hel match håller det inte och han är allt för ojämn för att leverera bra resultat genom en hel turnering. Han såg irriterad ut i Roma (inte ovanligt) och kan inte se hur han ska vara motiverad i denna ATP250 veckan innan franska öppna. Jag tänker att han åker o tar checken för att ladda om inför franska öppna helt enkelt. Visst Fognini har potential och kan slå de flesta i världen om han har dagen och flytet men här får han ingen enkel match.

Thanasi Kokkinakis är en talangfull spelare som tyvärr varit drabbad av skador och inte fått fart på karriären som vi kanske trodde. Han var rankad som nummer tio som junior och som senior rankad 69 år 2015. Sen kom skadorna men senaste året har han presterat bra och spelat mycket tennis. Han är just nu rankad 88 i världen och vann sin första ATP titel när han slog Rinderknecht i Adelaide i början av året. Han tog senare och vann dubbeln i Australien Open tillsammans med landsmannen och barndomsvännen, den evigt kontroversielle Nick Kyrgios. Kokkinakis har bara spelat en grusmatch i år vilket inte är optimalt men tänker samtidigt att han går in 100% här och vill gå långt här och få en del matcher under fötterna innan Franska Öppna. Han förlorade den matchen som var i kvalet till Roma förra veckan mot en grusspecialist i serben Laslo Djere. Han förlorade i raka set men såg bra ut och skapade fler chanser att bryta än serben och hade faktiskt ledningen med ett break upp i andra set innan Djere hittade siktet och avgjorde matchen.

Här tycker jag bolagen har fel favorit med tanke på Fogninis personlighet och att det är veckan innan en Grand Slam. Jag ser det som en större chans att Kokkinakis ger 100% än Fognini och bara det är guld värt. Kokkinakis har en riktigt bra serv och är riktigt säker i sina servgame, det kommer bli otroligt svårt för Fognini att hänga med här och får Kokkinakis ett tidigt break kan jag inte tänka mig att Fognini växlar upp utan snarare tvärtom.

SPELET

Thanasi Kokkinakis vinner matchen.5/10 Units investeras.Spelet läggs på ComeOn

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Twitter @SpelTorstenDiscord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Thanasi Kokkinakis vinner matchen. på ComeOn