Speltips: Tjeckien – Storbritannien 14/5 “Tjeckien ska vinna stort…

Speltips: Tjeckien - Storbritannien 14/5 "Tjeckien ska vinna stort…

DannesTips

Tips inför lördagseftermiddagen då Tjeckien möter Storbritannien. Det är givetvis klasskillnad här och jag tror att differensen i målprotokollet blir stor.

Vi har sett Tjeckiens genrep inför VM i Euro hockey tour. Även om laguppställningarna är olika så finns det kvalitet i laget. Ofta spelar de en defensiv hockey som lockar ner motståndarna och med erövring av pucken ställer tjeckerna om i spelet – det är sedan gammalt.

Nu finns det snabba spelare och min favorit i truppen är Jakub Vrána. Forwarden spelar Detroit Red Wings (tidigare också Washington Capitals). I Wings blev det 26 matcher denna säsong med statistiken 13 mål och 6 assist (varit skadad periodvis).
Vrána är en av ledarna och alltså en av de spelare som ska föra Tjeckien långt i turneringen. Han spelar (i förturneringar) i andrakedjan med bland annat San Jose Sharks-centern Tomas Hertl (64 poäng i NHLs grundserie)

Kommer till VM i Finland med målet att stanna kvar i A-gruppen. De har genrepet med fyra förluster och målskillnaden 4:22 -18. Siffrorna talar för sig själv egentligen, de kan inte föra en match och här blir det till att koncentrera sig på att försvara och räddas vad som räddas kan.

Det är öppningsmatch och det är skarpt läge. Jag tror att Tjeckien vill visa upp sig och med den skillnad på kvalitet som är så ska laget har god chans att ta en seger med stor marginal.

Tjeckien -4,5 till oddset 1,62 hos Betsson

Spela Tjeckien -4,5 på Betsson