Speltips: Tom Aspinall – Curtis Blaydes 24/7 “Tom Aspinall…

Speltips: Tom Aspinall - Curtis Blaydes 24/7 "Tom Aspinall…

Fritz Tippar

Londons main event är ett tungviktsmöte mellan engelsmannen Tom Aspinal och Curtis Blayde som är rankad fyra i denna viktklass.

Tom Aspinall (12–2)
Aspinall är obesegrad i UFC och har verkligen varit aktiv sedan han gjorde sin debut för två år sedan. Han har gått fem fighter och det har blivit fem avslut. Senast vann han imponerande mot Alexander Volkov på submission i den första ronden.

Aspinall har mycket momentum för tillfället och har en bra chans att snart slåss om titeln, denna fight är dock ett stort test då Blaydes är en bra brottare, en still Aspinall ej mött tidigare i sin karriär.

Curtis Blaydes (16–3)
Blaydes är en skicklig brottare som har varit i top-5 i rankingen i denna viktklass under en lång tid. Blaydes har förlorat de fighter som skulle ge honom chans att slåss för titeln. Han har förlorat två gånger mot mästaren Francis Ngannu och blev överraskande knockad av Derrick Lewis för ca 18 månader sedan.

Blaydes har dock två raka vinster nu och har chansen att klättra i rankingen med en seger i denna fight.

Tips
Tufft test för Aspinall men han har enligt mig fler sätt att vinna denna fight. Han är klart bättre stående och har svart bälte i jiujitsu. Blaydes är bättre brottare men det kommer inte räcka. Aspinall är för mig en framtida mästare i denna viktklass och jag tror han vinner på avslut i denna fight.

Mitt tips blir Aspinall vinna via avslut till 2.30 gånger pengarna. Ni hittar spelet på Nordicbet. 7/10 units.

Spela Tom Aspinall vinna via avslut – Ja på Nordicbet