Speltips: Torino – Lazio 20/8 “Målrikt möte i Turin”

Speltips: Torino - Lazio 20/8 "Målrikt möte i Turin"

DannesTips

Lördag kväll och från Rom kommer Lazio och gästar Torino FC. Jag tycker det är upplagt för en målrik match och lägger över 2,5 mål i matchen.

Torino är en klubb som brukar tillhöra mellanskiktet i Serie A. De tar några skalper per säsong och gör ofta bra prestationer emot mindre etablerade klubbar.
Till i år så har klubben tyvärr tappat bland annat kända forwarden Andrea Belotti och försvararen Bremer, så man skulle kunna säga att laget är inne i en generationsväxling. I öppningsmatchen presenterades ett par ”tronarvingar” i anfallet i Torino – Sanabria (26 år) och Miranchuk (26) som gjorde lagens mål mot Monza (1-2).

Lazio

Maurizio Sarri trupp är i stort intakt från i fjol. Lazio är en outsider till att ta en Europa-plats av någon valör i Serie A i år. De är som sagt intakta och har ett inspelat spelsätt. I inledningsmatchen av serien besegrades Bologna i en stökig match (2-1). Ciro Immobile presenterade sig med att göra säsongens första mål och så blev det ett självmål av Bologna.

Speltips

Samtidigt som Lazio har en bevisad vass offensiv med bland annat skyttekungen Immobile så har Torino lite tunn trupp på försvarssidan. Vi vet ju bland annat att DIFs Hien ryktas till Torino. Men anfallsmässigt ser Torino intressant ut. Och med tanke på att det är inledningen av säsongen så är det fortfarande så att lagen är lite ”olästa” vilket skulle kunna leda till en öppnare match.

Spela Över 2,5 mål på Betsson