Speltips: Toronto Maple Leafs – New York Islanders 18/4 “Påsksmällar…

Speltips: Toronto Maple Leafs - New York Islanders 18/4 "Påsksmällar…

DannesTips

Påskhelgen har bjudit på ett smörgåsbord av ishockey. När vi närmar oss slutet av ledigheten passar jag på att bjuda på ett tips till mötet Toronto Maple Leafs och New York Islanders. Jag tror att Toronto kommer bjuda på flera påsksmällar och lägger ett målspel på hemmalaget.

Vi börjar med tipsets stomme. Inför hemmapubliken tror jag att Auston Matthews vill visa upp sin fina målform och leda laget till en seger.

Matthews leder skytteligan i NHL med 58 mål efter 75 spelade matcher. 25 åringen spelar i en välkomponerad förstakedja med Mitchell Marner som är en assistläggare av rang samt även leftwingern och succérookien Michael Bunting.

Toronto har även bredden offensivt. Svenske Nylander har hittat poängformen i år, Tavares ångar på i samma formation. Utropstecken är även grovjobbare som Ilya Mikheyev – en tung och obekväm spelare för motsåndarna, samt backen Morgan Rielly.
Bland målvakter har det varit lite rotation. Med Campbell tillbaka vilas kanske Mrazek och Källgren.

Islanders startade säsongen i moll. Har spelat upp sig men säsongen kommer inte bli vad laget tänkt sig. Det är ett lag med kollektivistisk spelstil, laget före jaget och defensiv struktur.
Nu måste laget tänka ”framåt” vilket jag tror kan gynna Leafs. Trolig keeper i mötet är Sorokin, Varlamov vore en bonus för spelet.

Toronto vill komma med bra känsla in i slutspelet och visa upp sig inför en helgfirande hemmapublik. Jag är inne på att vi kommer se en offensiv match med firma Matthews-Marner-Bunting i centrum. Över 3 mål ordinarie tid på Leafs spelas där tre hemmamål ger push och fyra vinst på spelet.

Toronto Maple Leafs över 3 mål till oddset 1,60 hos Unibet

Spela Toronto Maple Leafs över 3 mål på Unibet