Speltips: Toronto Maple Leafs – Tampa Bay Lightning 11/5 “Matchen…

Speltips: Toronto Maple Leafs - Tampa Bay Lightning 11/5 "Matchen…

DannesTips

Det slog fullständigt gnistor i fjärde matchen mellan Tampa och Toronto. Nu ser jag en match där båda lagen åter kommer gå för att tidigt ta initiativet!

Nu är det likaläge (2-2) i matchserien mellan Toronto Maple Leafs och Tampa Bay Lightning. Förutom att det har blivit målrika matcher så har lagen blandat och gett med hemma- och bortasegrar.

Om man skulle beskriva lagens egenskaper så är Toronto ett skridskostarkt, offensivt finurligt lag med Auston Matthews som viktigaste kugge i rollen som målskytt.
Svenska forwarden William Nylander gör en rekordsäsong och andra viktiga spelare att lyfta fram är Mitchell Marner (62 assist i grundserien), samt lovande rookien Michael Bunting (23 mål grundserie).

Tampas styrka tycker jag är tyngden i offensiven. De har kanske inte samma explosiva spelare i skridskoåkningen, men när forwards som Nikita Kucherov, Brayden Point eller Steven Stamkos attackerar så går inget motståndarlag säkert.

Som nämnt så ser jag en fartfylld och förhoppningsvis målrik inledning av matchen. Senaste mötet visade Tampa tidigt var skåpet skulle stå och här tror jag Toronto är intresserade på att göra likadant.

Antal mål i första perioden ö2 till oddset 2,18 hos Unibet
(Push/pengarna tillbaka på två mål och vinst på tre eller fler i första perioden)

Spela Antal mål i första perioden ö2 mål på Unibet