Speltips: Toronto Maple Leafs – Tampa Bay Lightning 5/5 “Målfesten…

Speltips: Toronto Maple Leafs - Tampa Bay Lightning 5/5 "Målfesten…

DannesTips

Natt till torsdag svensk tid är det dax för ’game2’ mellan Toronto och Tampa. I match-ett så får man ändå säga att Toronto Maple Leafs utklassade Tampa med siffrorna 5-0, jag tror på ett mer taggat Tampa och lägger ett överspel i matchen.

Ja det blev en tung playoffdebut i NHL Stanley Cup slutspelet för floridalaget Tampa Bay Lightning. Inget stämde kan man lugnt säga. Torontos offensiv med firma Matthews&Marner fullständigt pulveriserade Lightning. De som på förhand sa att Toronto kanske har en offensiv som är bra men Tampa har en defensiv som är bättre – fick (då) bita i sura äpplet.

Nu tror jag att Tampa kommer resa sig och det med besked. Laget har vunnit cupen två år (2019-20 och 2020-21) i rad och det är ingen tvekan om att det finns kvalitet och rutin för det.

Det som måste ske är att förstakedjan med Palat – Stamkos – Kucherov visar vägen. Kedjan gjorde 85 mål i grundserien så kapacitet finns det.
Likaså så tycker jag att det finns mycket att hämta i andra och tredje linorna, framförallt andra med Killorn – Cirelli – Point.
Tampa är ett lag som har rutinen från mästerskap och kan skifta taktik ganska enkelt med erfarna coachen Jon Cooper.

Det sägs att blixten slår inte ner på samma ställe två gånger och därmed tror jag Tampa kommer laddade och taggade med ny energi och ny taktik som kommer göra det betydligt svårare för Toronto. Tampa måste tänka offensivt och samtidigt har Toronto sina målskyttar som kan köra på inatt igen. Hoppas och tror att vi kommer se en ’give-and-take-match’ som innehåller många mål.

Toronto Maple Leafs – Tampa Bay Lightning Över 5,5 mål till oddset 1,62 hos Unibet

Spela Över 5,5 mål på Unibet