Speltips: Tottenham – Brighton 16/4 “Brighton ångar på”

Speltips: Tottenham - Brighton 16/4 "Brighton ångar på"

Sanels Hörna

Lördagens Premier League inleds med matchen mellan Tottenham – Brighton. Här tror jag mycket på Brighton och lirar dem att få flest hörnor i matchen till oddset 4.80 på Unibet.

Tottenham går från klarhet till klarhet. Kulusevski har landat rätt i klubben och trivs som handen i handsken. Laget ligger på en fin fjärdeplats och med endast 7 matcher kvar av säsongen måste man knipa alla poäng man kan för att behålla en plats till kommande säsongs Champions League. Brighton är en motståndare man idag förväntas besegra. Om så blir fallet tror jag att Tottenham vid en eventuell ledning inte kommer ösa på fullt ut utan kommer främst att se till att försvara sin ledning. Det är tränaren Conte bra på. Jag tror att Tottenham lyckas göra ett tidigt mål på Brighton och att vi därefter får se ett spelskickligt bortalag pressa på för kvittering. EN matchbild som är väldigt bra för hörnspelet.

Brighton har under större delar av säsongen charmat oss med sitt fina spel. Det är ett passningsskickligt lag med många fina spelare i truppen. Ska man ta upp något som saknas i Brighton så är det en vettig striker. Laget spelar fint och kommer till många anfall men väl där saknas en riktig målspruta som gör skillnaden. Det är en anledning till att laget endast ligger på en 11e plats. I dagens match mot Tottenham tror jag att Brighton blir laget med mest bollinnehav och kommer sin vana trogen att omvandla det till att producera hörnor. Enda nackdelen för spelet som jag ser det skulle vara om Brighton tog ledningen i matchen men det är spelbolagen ense om att så blir inte fallet.

Brighton löser flest hörnor i matchen till det smickrande oddset 4.80 på Unibet. GL!

Spela Brighton får flest hörnor på Unibet