Speltips: Tottenham – Fulham 3/9 “Pass upp Spurs”

Speltips: Tottenham - Fulham 3/9 "Pass upp Spurs"

JohanS

Underdogen Fulham reser till bortamötet med Tottenham där spelbolagen tror stenhårt på hemmalaget. Men med en Mitrovic i strålande form hos gästerna tror jag detta kan bli mål åt båda håll här.

Speltips

Tottenham har börjat säsongen väldigt fint där Kane tystat alla tvivlare som menar på att han inte kan leverera i augusti månad. Otroligt form på Harry, vilket ju givetvis är allt för att Spurs ska leverera framåt, liksom att laget ska ta poäng och vinna matcher. Inte lika bra form däremot på hans radarpartner Son. Nu när matchandet är tätt är frågan om Richarlison ska få en start i Spurs och på vems bekostnad det blir. Son lär kunna ligga pyrt till för en liten bänkning/vila, men jag tror absolut inte Conte flyttar på Kane. Med eller utan Son ser jag Spurs offensiv som otroligt kraftfull då Conte nu ju har en betydligt finare bredd i truppen och då i synnerhet på de offensiva positionerna. Wingbacken Perisic bör dock vara nära en vila också och det hämmar ju offensiven en aning- men där finns ju också fullgoda alternativ. Känner mig trygg i att Spurs gör mål hemma mot nykomlingen Fulham hur som helst. Men frågan är då om Spurs kan ta sin tredje nolla för den här säsongen? Det håller jag inte som alldeles för säkert. Fulham i rådande form är vassare framåt än de lag som Spurs tidigare nollat i Wolves och Nottingham Forest. Spurs har dessutom släppt till lite väl många målchanser på sistone, såväl som i senaste 1-1-matchen mot West Ham som mot Nottingham och Wolves. Lite oundvikligt sett till den offensiva fotboll Conte vill spela.

Fulham har verkligen startat säsongen piggt och det får ju ändå sägas vara överraskande sett till hur bedrövliga försvarsnamn man har till förfogande. Nu har i och för sig Fulhams poäng inte spelats in via stabila defensiva insatser utan istället till följd av att offensiven verkligen klaffat där Andreas Pereira gått från en nobody i Man United till offensiv nyckelkreatör på Fulhams mittfält. Och så har vi givetvis serben Mitrovics strålande form. Han gör mål på allt och alla oavsett svårighetsgrad på motstånd och är definitivt värd att ta på allvar även framöver. Den dag han skadas blir Fulhams offensiv såklart duktigt stukad, men än så länge har Mitro undvikit det. Bra truppläge i Fulham i kombination med bra form, i synnerhet målform, gör att jag tror på att gästerna kan bli en nagel i ögat på Spurs här. Fulham dessutom stärkta av en färsk seger hemma mot formstarka Brighton med 2-1. Om än att Brighton måhända förtjänade mer där.

Jag prövar att spela båda lagen att göra mål till 1.90 hos bet365.

Spela Båda lagen att göra mål på Bet365