Speltips: Tottenham – Marseille 7/9 “Son”

Speltips: Tottenham - Burnley 15/5 "Måstematch"

Fritz Tippar

Tottenham är tillbaka i Champions League. Det ska bli spännande att se hur dem klarar sig i Europa denna säsong. De hamna i en grupp som de ska ha en riktigt bra chans att gå vidare ifrån. Första omgången tar de emot Marseille på hemmaplan.

Tottenham-Marseille
Öppningsmatchen i Champions League är alltid klurig och även om Tottenham är stora favoriter till att vinna matchen så tror jag det blir en tuff match. Marseille har gjort det riktigt bra denna säsong och är i delad serieledning ihop med PSG, det har blivit sexton poäng på fem matcher. Tottenham har nästan en lika imponerande form, fjorton poäng på de sex första matcherna gör att Tottenham ligger på tredje plats i Premier League.

Jag tycker att detta är ett svårtippat möte med tanke på att det är så formstarka lag som möts. Oddset på Tottenham är på tok för lågt och jag hittat ett avslut-spel från en spelare här istället.

Heung-min Son
Jag tror att Conte väljer att spela Harry Kane i en lite mer tillbakadragen roll i Europa och det öppnar för mer avslut åt Son. Det har inte blivit några mål för Son denna säsong men han har varit bra i spelet och tar fortfarande mycket avslut. I senaste matchen vann Tottenham med 2–1 mot Fulham, då blev det fyra avslut från Sons sida.

Son över 2.5 avslut spelas till två gånger pengarna på Unibet. 6/10 units.

Tänk på att spelaren måste starta matchen för att spelet ska vara giltigt.

Spela Son över 2.5 avslut på Unibet