Speltips: Tottenham – Wolverhampton 20/8 “Ryggareken om Spurs vs…

Speltips: Tottenham - Wolverhampton 20/8 "Ryggareken om Spurs vs…

Ryggareken

Tottenham Hotspur börjar som tunga favoriter när de välkomnar Wolves till lördagens Premier League-match.

Spurs

Spurs kommer från en oavgjord match (2-2) mot Chelsea då man lyckades rädda en poäng med den sena kvitteringen på Stamford Bridge. Vart man värda att vinna? Knappast. Chelsea vart det betydligt bättre laget. Det första kvitteringsmålet från Pierre-Emile Hojbjerg borde ha dömts bort och förmodligen likaså det sena nickmålet av Kane. Men det är inte vara det som vi kommer att minnas från matchen utan även Thomas Tuchels och Antonio Contes lilal dans på sidlinjen.

Hur som helst är detta en lovande start för laget som krossade Southampton med 4-1 den första matchdagen. Man måste vara imponerad av deras anfallsspel och det finns en god chans för detta lag att delta i många poängrika matcher den här säsongen.

Truppen: Cristian Romero har ådragit sig en muskelskada och kommer antingen bli ersatt av Clement Lenglet, Davinson Sanchez eller Japhet Tanganga.

Den här matchen kommer för tidigt för Oliver Skipp som gör framsteg i sin återhämtning från en hälfraktur.

Tottenham Hotspurs möjliga startuppställning: Lloris; Sanchez, Dier, Davies; Emerson, Hojbjerg, Bentancur, Sessegnon; Kulusevski, Kane, Son

Wolves

Wolves å andra sidan har ännu inte kommit igång riktigt och de har bara lyckats plocka 1 poäng från de två spelade matcherna hittills. I första matchen mot Leeds tog man ledningen men fick till slut se sig besegrade med 1-2. Man följde upp det med att spela 0-0 mot nyligen uppflyttade Fulham i en intetsägande historia. Kändes som att kolla på laget förra säsongen då 0-0 matcherna vart alldeles för många till slut. Wolves gjorde bara 1 mål per match förra säsongen och det var något sämre förra. Detta kommer att vara ett allvarligt problem mot starkare lag såsom Spurs.

Truppen:
Nunes kommer med största sannolikhet att starta den här matchen på bänken eftersom han bara haft två dagar på sig att träna med sina nya Wolves-lagkamrater.

Guedes kan eventuellt få starta istället för Morgan Gibbs-White som lämnat för Nottingham Forest, men Nelson Semedo, Joao Moutinho och Adama Traore kommer sannolikt inte spelas efter sina senaste skador.

Wolverhampton Wanderers möjliga startuppställning:Sa; Jonny, Collins, Kilman, Ait-Nouri; Dendoncker, Neves; Guedes, Podence, Neto; Hwang

REK

Vi har inte sett något från Wolves hittills för att övertyga oss om att man kan hota de bättre lagen. Visst, Spurs spelade inte alls bra mot Chelsea, även om man till slut fick med sig en poäng. Men jag tror att Wolves kommer att få svårt att hota offensivt. Samtidigt håller jag det för troligt att Spurs gör mål med sin vassa offensiv. Deras eldkraft kommer på förhand att vara för het för Wolves på lördag.

Jag spelar Spurs vinst -1.5 asiatiskt till fina 2.15 hos bet365. 3u.

2-0?

Spela Spurs -1.5 på Bet365