Speltips: Trelleborgs FF – Halmstads BK 3/8 “Toppmöte i Superettan!”

Speltips: Trelleborgs FF - Halmstads BK 3/8 "Toppmöte i Superettan!"

DannesTips

På Vångavallen tar Trelleborgs FF emot Halmstads BK i något som kan kallas ett toppmöte i Superettan. Onsdag kvällens match är viktig för Trelleborgs FF att knapra in på toppen och hålla undan om kvalplatsen i en superettantabell som är mycket jämn ”där uppe”.
Jag tycker båda lagen spelar bra fotboll just nu och därför lägger jag att båda hittar nät!

Trelleborgs FF

Laget har 3-1-1 och i senaste fem matcherna med 9:7 i målskillnad. Lite turligt kom Norrby in i matchen senast – men TFF kontrade med att sätta segermålet på stopptid i en match som TFF hade full kontroll på. TFF är hemmastarka och laget målskyttar Henry Offia (7 mål) och Nicolas Mortensen (6 mål) visar god målform just nu, framförallt den sistnämnda som gjort som gjort mål senast två matcherna.

Halmstads BK

Leder Superettan på 35 poäng, 6 före IK Brage. Laget har stabila 34:16 i målskillnad och senaste fem har de statistiken 4-0-1. Lagets styrka är att de tar många 3-poängare. De spelar en passningsteknisk fotboll där tränare Magnus Haglund ställt in siktet mot återkomst till Allsvenskan.

Speltips

Superettan bjuder i år på en jämn tabell. Från niondeplatsen (Örebro SK) skiljer det 6 poäng till kvalplatsen som Trelleborg har. Även om HBK har dragit ifrån lite med sina 35 poäng i toppen så är matcherna ganska jämna i Superettan. Förra mötet vann Trelleborgs FF i Halmstad med 1-2 och jag tror de kan bjuda bra upp till kamp nu hemma på Vångavallen.

Intressant läge på förhand i tabellen och jag tror båda lagen kommer hitta nät i kampen mot ett Allsvenskt kontrakt.

Spela Båda lagen gör mål på LeoVegas