Speltips: Tromsö – Haugesund 19/6 “Framåttungt Haugesund fixar…

Speltips: Tromsö - Haugesund 19/6 "Framåttungt Haugesund fixar…

Sanels Hörna

Då var det åter dags för lite ligaspel efter en tids Nation League. Det är norska Eliteserien som bjuder på några trevliga matcher. Jag kikar på Tromsö som tar emot Haugesund och lirar på Haugesund att få över 4.5 hörnor till oddset 2.25 på Bethard.

Tromsö

Tromsö är ett mittenlag i den norska högstaligan och spelar en väldigt snål fotboll. Endast två vinster och tolv gjorda mål kan tillskrivas laget efter nio matcher. Samtidigt har man bara torskat två. Laget spelar en relativt normal fotboll med inget som sticker ut i statistiken. Normalt med bollinnehav, normalt med avslut och normalt med hörnor. Idag är de av någon anledning storfavoriter att vinna matchen vilket om det slog in vore kanonbra för kvällens hörnspel. Oavsett resultat bör inte Tromsö kunna dominera denna match. Snarare ser jag bortalaget vara kapabla att skapa det mesta offensivt och därmed bör hörnorna ligga bra till.

Haugesund

Haugesund ligger trea från botten i ligan. Tabellplaceringen ska man dock inte stirra sig blind på då laget efter en usel start nu fått upp farten. Sett till den rådande formen ligger laget femma i ligan på de fem senaste matcherna. Före kvällens motståndare Tromsö. Laget spelar dessutom en offensiv fotboll och skapar såväl chanser som hörnor. Lagets tolv gjorda mål på dessa fem matcher vittnar om det. Jag tror att Haugesund kommer att gå för seger ikväll och att de sedvanligt bjuder på en underhållande offensiv fotboll. Förhoppningen är att det målsnåla hemmalaget ändå ska dra det längsta strået och ta ledningen vilket skulle tvinga upp Haugesund än högre upp i banan. En matchbild som är fördelaktig för kvällens hörnspel. GL!

Spela Haugesund över 4.5 hörnor på Bethard