Speltips: Troyes – Clermont 20/4 “Måstematch i Ligue 1”

Speltips: Troyes - Clermont 20/4 "Måstematch i Ligue 1"

Sanels Hörna

Full omgång i Franska Ligue 1 ska spelas denna onsdag. Jag älskar matcher av betydelse och Troyes – Clermont är en sådan. Det är en match i bottenskiktet och jag förväntar mig hårt spel. Över 5.5 kort klickas till oddset 3.35 på Unibet.

Troyes som ligger 4p över nedflyttning ska försöka ta tillfället i akt att öka på det avståndet då Clermont är laget som jagar dem. En seger skulle öka gapet till hela 7p med endast 5 matcher kvar att spela. En förlust däremot skulle minska gapet till endast 1p vilket skulle skapa stor dramatik inför slutspurten. Med så mycket på spel kan jag inte föreställa mig att matchen inte skulle vara het tiden ut. Troyes har dessutom under säsongen gjort sig kända för sin fysiska fotboll och brukar förknippas med kort. Ikväll ska inte vara något undantag.

Nykomlingen Clermont har efter en fin start på säsongen tappat andan och ligger precis under strecket. Dock är marginalerna små då de två närmaste lagen har 1 respektive 2p mer. Varje poäng spelar med andra ord enorm roll i denna bottenstrid som blir en spännande historia då lagen är väldigt jämna. Ikväll tror jag att båda lag kommer att uppleva stor ångest då ingen vill förlora. Spelarna bör vara på helspänn och ge sitt yttersta i varje situation. Jag förväntar mig hög intensitet matchen ut vilket är vad som krävs för att det ska bli kort.

Domaren är inte speciellt tolerant och snittar i år strax över 5 kort per match. Han får gärna öka på det snittet ikväll. GL!

Spela Över 5.5 kort på Unibet