Speltips: Troyes – Lens 14/5 “Lens med Europaspel i sikte”

Speltips: Troyes - Lens 14/5 "Lens med Europaspel i sikte"

Sanels Hörna

Full omgång av franska Ligue 1 ska liras på lördag 21.00. Troyes tar emot Lens i en match med en hel del på spel. Troyes behöver 1p för att säkra kontraktet medan Lens behöver seger för att fortsätta sin jakt på europaspel. Jag lirar Lens att få över 5.5 hörnor till oddset 2.40 på Betfair.

Troyes

Nykomlingen Troyes har slitit hårt denna säsong och ser ut att klara nytt kontrakt. Med endast 2 omgångar kvar att spela har man hela 6p ner till kval. Chansen är med andra ord minimal att de skulle hamna där oavsett hur denna match slutar. Skulle Troyes klara av att få med sig poäng ikväll så är man matematiskt klara för Ligue1 kommande säsong. Jag tror att hemmalaget kommer att spela försiktigt och minimera misstagen. Man bör fokusera på att spela på resultatet och säkra en poäng. En matchbild som förpassar initiativet till motståndarlaget Lens.

Lens

Lens har varit en positiv överraskning i år. Laget har utvecklats till en offensiv maskin som öser på oavsett motstånd. Man ligger 4p bakom europaspelplatserna med 6 p kvar att spela om. En seger ikväll kan minska det gapet till endast 1p i sista omgången. Det bör vara en självklar målsättning för Lens. Tränaren har hela truppen till sitt förfogande och kommer att ställa upp en stark elva. Jag ser det som givet att bortalaget kommer att bli bollförande och de som jagar segern medan hemmalaget försvarar. En matchbild som brukar belönas med hörnor. GL!

Spela Lens över 5.5 hörnor på Betfair