Speltips: Tyskland (D) – Frankrike (D) 27/7 “Semifinal där båda…

Speltips: Tyskland (D) - Österrike (D) 21/7 "Tyskorna går vidare med…

DannesTips

Mycket står på spel när damernas EM i fotboll har kommit till Semifinaler. I onsdag kvälls match så möter två av förhandsfavoriterna varandra, Tyskland och Frankrike. En på förhand tajt match – men det finns kvalitet och jag tror vi får se mål från båda lagen under ordinarie tid.

Tyskorna mötte tuffare motstånd mot Österrike än vad som slutresultatet (2-0) kanske säger. Visst var Tyskland det bättre laget och de har gjort en mycket bra turnering så här långt. De har skyttekungen Popp som kan ”slå till” lite närsomhelst i en match – och där bakom finns en rad kunniga avslutare.

Frankrike

Frankrike fick spela övertid för att besegra Nederländerna (0-0, 1-0). De undvek straffläggning vilket visar på moral samt styrkan att hitta mål när det som mest behövs (även om det krävde 33 målchanser!!)

Förutom gruppmatchen mot Island som var av mindre betydelse så har laget visat på gott spelsinne, finurliga kombinationer och har visat att de kan göra mål – bland annat emot Italien då laget gjorde 5-0 i första halvlek.

Speltips

När vi har den här höga kvalitén av lag och spelare tror jag inte matchen slutar mållös! De har tillsammans på vägen gjort 20 mål (11 Tyskland, 9 Frankrike).
Kampen om mittfältet kommer nog Frankrike att vinna – de bygger sitt spel på att flytta bollen snabb genom planen och därför kommer vi säkert att se en hel del målchanser även här. Frankrike är också det lag som haft flest ”attempts” med 93 st varav 29 på mål (Tyskland 82/23).

Spela Båda lagen gör mål på Unibet