Speltips: Tyskland (D) – Spanien (D) 12/7 “En jämn gruppfinal väntar…

Speltips: Tyskland (D) - Spanien (D) 12/7 "En jämn gruppfinal väntar…

DannesTips

Så har vi kommit till andra omgången av fotbolls-EM för damer. Jag tycker att matchen som spelas tisdag kväll mellan Tyskland och Spanien klart känns som utkristalliserad gruppfinal och att vi har en jämn match framför oss.

I första omgången så vann de båda lagen sina matcher förhållandevis enkelt.
Spanien var först ut på fredagkvällen och chockades visserligen av ett finskt mål i första minuten – men efter det var det inget snack om att Spanien var det bättre laget.
4-1 blev till slut resultatet i matchen, Spanien hade 67% av spelinnehavet och vann hörnorna med 17-0 vilket ger en klar bild av matchen.

Tyskland gick ut mot Danmark i första matchen. På förhand en lite jämnare match, men när slutsignalen ljöd så stod det imponerande 4-0 på tavlan. Första halvlek var lite krampaktig med ”bara” 1-0 som resultat. I andra kom en islossning och Tyska damerna fick bra utdelning på sina chanser.

Båda lagen har en bredd av målskyttar vilket talar för spelet. Det finns kvalitet och jag tror att båda lagen definitivt vill skaffa sig en bra tabellplacering här och går för trepoängaren. Att det är två lag som kommer ha med slutsegern att göra kan vi konstatera, lagen är också bra seedade på FIFAs ranking (Tyskland 5.a och Spanien 7.a) vilket borgar för kvalitet.

Jag lägger att båda lagen hittar nät i denna viktiga match till oddset 1,72 hos Betsson.

Spela Båda lagen gör mål på Betsson