Speltips: Tyskland – England 7/6 “Tyskland löser 5 hörnor?”

Speltips: Tyskland - England 7/6 "Tyskland löser 5 hörnor?"

Fritz Tippar

Andra omgången i grupp 3 av Nations League. Just nu toppar Ungern gruppen före Italien, England och Tyskland. Något som bör ändras ganska snabbt.

Tyskland
Tyskarna spelade oavgjort borta mot Italien i första matchen, en match där de enligt statistiken kanske borde vunnit. Jag vet inte hur motiverade spelarna är efter en lång säsong men det känns att England på hemmaplan bör vara en uppgift som Tyskland tycker är inspirerande.

England
Engelsmännen förlorade överraskande mot Ungern senast och får egentligen inte förlora denna match om de ska ha chans att vinna denna grupp. Många spelare i England har haft en intensiv säsong och jag tror att laget kommer till en början kommer vara väldigt försvarsinriktat.

Tips
Jag tror på en matchbild där England får försvara sig och Tyskland kommer föra spelet. Tyskarna har en stor fördel av hemmaplan och jag tror de kommer trycka på redan från början av matchen.

Till den matchbilden tycker ja ett hörn spel känns bra. Jag tror dessutom att Tyskland får de flesta hörnorna och väljer att reka Tyskland över 4.5 hörnor.

Ni hittar Tyskland över 4.5 hörnor på MrGreen till 1.94 gånger pengarna. 4/10 units spelas på detta spel.

Spela Tyskland över 4.5 hörnor på Mr Green