Speltips: Tyskland – England 7/6 “Tyskland tar chansen.”

Speltips: Tyskland - England 7/6 "Tyskland tar chansen."

SpelTorsten

Vi fick in danskarna igår som var rejält pressade men fixade biffen. På tisdagens matcher hittar jag ett intressant spel i Tyskland som ingen verkar våga röra och det är att Tyskland vinner.

Tyskland såg mycket bättre ut mot Italien borta än vad England gjorde mot Ungern. Ett slitet England förlorade alltså borta mot Ungern med 1-0 och imponerade inte alls. De kommer inte få del lätt borta mot Tyskland och tror faktiskt att tyskarna vinner ganska enkelt. De var mycket bättre än Italien och var spelmässigt överlägsna och tror på en liknande matchbild här.

Tyskland hemma är svårslagna och med tanke på form och hur de presterade i sin senaste match är det inget snack om saken. England kommer helt enkelt inte hinna med här och Tyskland vinner med 2-0. Tycker oddset är allt för högt på tysk vinst här och måste slå till. Ungern stod upp bra mot England som inte alls visade något positivt i den matchen och har mycket att jobba på om de ska kunna prestera som i EM förra sommaren. De har mycket att jobba med fram tills dess och även om de inte ställde bästa laget mot Ungern ska de inte förlora. Southgate har något att jobba med över sommaren och hösten om detta England ska ta sig långt i VM i Qatar.

Tyskland vinner6/10 Units investeras.Spelet läggs på LeoVegas

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)
Podacast (Här finner ni min nystartade Podcast, stödjer de flesta appar och format)Twitter @SpelTorstenSpotify Podcast & Apple Podcast (Här kan ni gå in o lyssna på min “Strykpodd” där jag går igenom Stryktips & Europatips)Discord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Tyskland vinner på LeoVegas