Speltips: Tyskland – Frankrike 27/7 “Den tyska maskinen kommer gå på…

Speltips: Tyskland - Frankrike 27/7 "Den tyska maskinen kommer gå på…

Stenberg

Hallå i stugan!

Sverige åkte tyvärr ut ur EM igår efter 4-0 i baken mot värdnationen England. Tyvärr åkte vi på gårdagens spel att båda lagen skulle göra mål men chanser saknades absolut inte.
Vi blickar vidare och gläds lite åt Svenskt brons även fast vi trodde på mera.

Nu väntar semifinal nummer två och den mellan Tyskland och Frankrike.

Let´s Go!

Tyskland – Frankrike i den andra semifinalen och matchen kommer att spelas på Stadium MK.

På förhand så känns denna semifinal otroligt öppen mellan en tysk lagmaskin som jagar sin nionde EM-titel mot ett Frankrike som för första gången någonsin ska spela en semifinal!

Jag tror dock inte denna kamp blir så dramatisk som oddsen utspelar sig utan här kommer förutom rutinen även dagsformen spela in och där har Tyskorna ett rejält övertag. Tyskland har imponerat enormt hittills i mästerskapet med hela 11-0 i målskillnad och gjort mer en ett mål i samtliga matcher. Motståndet har bestått av Danmark, Spanien, Finland och Österrike.

Frankrike släpper alltid in mål?

Frankrike är precis tvärtemot tyskorna i att hålla tätt bakåt och har visat sig extremt darriga i sitt försvarsspel. Nationen har släppt in mål i samtliga sina gruppspelsmatcher där motståndet bestod av Italien, Belgien och Island. Det franska laget startade turneringen med att köra över Italien (5-1) och man seglade snabbt upp som favoriter till titeln. Dock har man efter det vacklat rejält och det blev inte bättre när lagets superstjärna Marie-Antoinette Katoto blev skadad. I kvartsfinalen mot Nederländerna krävdes en straff under förlängningen för att vi skulle få ett avgörande och det trots att ”Les Bleues” stod för hela 33 avslut under matchen.
Det man ändå ska ta med sig är att Frankrike nu uppe i fantastiska 18 landskamper utan nederlag. Men nu möter man tuffast möjliga motstånd är min känsla!

Jag tror på en målrik historia där båda lagen mycket väl kan göra mål, men då jag trott från start att Tyskland vinner hela EM så fastnade jag för att nationen löser minst två mål.

Ser man till inbördes möten så har även där tyskorna ett rejält övertag med hela elva segrar, fyra oavgjorda och fem förluster på lagens tjugo möten med varandra.

En annan spännande statistik är att den tyska maskinen inte har förlorat en enda semifinal under EM över 90 minuter. Åtta segrar och en förlust efter straffar året -93 har det blivit!

Faktorer som pekar för mitt spel:

Tyskornas mästerskapsrutinTyskland har gjort över 1,5 mål i samtliga lagets fyra matcher hittills
Frankrike har släppt in mål i samtliga lagets fyra matcher

Spelet

Jag spelar att Tyskland gör över 1,5 mål till högs 2,75x insatsen

Stort lycka till!

/ Andreas

Spela Tyskland över 1,5 mål på Bet365