Speltips: Udinese – Salernitana 20/4 “Mittwoch i Udine”

Speltips: Udinese - Salernitana 20/4 "Mittwoch i Udine"

Sanels Hörna

Denna våriga onsdag innehåller massa fotboll. Dock endast en match i Serie A, en match jag är peppad på. Det är Udinese som tar emot jumbon Salernitana. Här liras Salernitana att få över 4.5 hörnor till oddset 3.0 på Betway.

Udinese har tack vare en ljus formkurva innehållande 3 raka segrar i princip säkrat kontraktet. En seger ikväll och laget är matematiskt klara för nästa säsong med hela 6 omgångar kvar att spela. En seger är vad spelbolagen tror att Udinese skall lösa. Jag ställer mig i det ledet och tror att Udine ikväll löser nytt kontrakt. Med det som grund bör ett ledande Udinese spela mer kontrollerat och försvara sin ledning. Det bör med andra ord vara bortalaget som står för forceringen ikväll. En matchbild som är gynnsam för hörnspelet. Udine brukar även släppa till en hel del hörnor emot och får gärna fortsätta med det ikväll.

För jumbon Salernitana finns bara ett alternativ. Seger. Vid seger skulle man “endast” ha 6p upp till säker mark med 6 matcher kvar att spela. Dessutom med en hängmatch tillgodo. Det är absolut ingen omöjlighet. Med det i åtanke bör vi se ett vilt springande Salernitana som försöker gå för seger. Salernitana brukar söka sina stora anfallare Djuric med inlägg vilket är ett spelsätt som gynnar hörnor. Det är också ett väldigt enkelt spelsätt som minimerar chansen för farliga omställningar. Varför? Jo för att det är betydlig farligare att tappa boll centralt än ute på en kant. Jag tror att inlägg från kant blir Salernitanas melodi denna afton och att de därmed löser minst 5 hörnor. GL!

Spela Salernitana över 4.5 hörnor på Betway