Speltips: UFC 273: Aljamain Sterling

Speltips: UFC 273: Aljamain Sterling

SpelTorsten

Jag har egentligen ett annat spel på denna match men det var inte släppts än så i väntan på det släpper jag denna specialare.

Eftersom jag skrivit en rek på deras första match och en på denna (som inte är släppt då jag väntar på oddset) så håller jag mig kort här och presenterar bara statistik från deras förra möte och från deras tidigare matcher i UFC.

Det vi ska spela på är att Petr Yan gör flest nedtagningar (Takedowns) i matchen.

Förra matchen slutade 7-1 i nedtagningar till Yan.Petr Yan lyckas få ner sin motståndare över 6/10 gånger
Petr Yan försvarar 9/10 nedtagningar.Aljamain Sterling lyckas bara få ner sin motståndare 2.4/10 gånger.Aljamain Sterling försvarar bara 4/10 nedtagningar.

Det är alltså en klar fördel Yan när det kommer till nedtagningar rent statistiskt men också hur jag tänker mig matchbilden då han kommer få några nedtagningar nära buren när han pressar Sterling. Jag antar att Sterling gjort sin läxa sen förra mötet och kommer försvara sig bättre men ser man till tidigare matcher och motståndare så är det en klar fördel Yan på alla plan. Sen finns det ju risk för ett tidigt avslut eller att Sterling tar sig upp så snabbt att det inte räknas som en nedtagning men när vi får 1.75 på detta spel så är det givet att gå in med 7/10U här då det ändå är en så pass stor skillnad.

SPELET

Petr Yan med flest nedtagningar.7/10 Units investeras.Spelet läggs på Betway.

HÄR FINNER NI FLER AV MINA SPELTIPS & ANDELAR:

SpelTorsten.se (Här ligger mina dagliga andelar och även mina speltips & analyser från bettingstugan)Twitter @SpelTorstenDiscord (en app där allt är samlat smidigt och användarvänligt)YouTube (Youtube kanal med uppsnack & analyser.Twitch (Här kommer livesändningar och där vi jobbar in dart, stryktips, europatips osv.)

Spela Petr Yan med flest nedtagningar på Betway