Speltips: Union Saint Gilloise – Anderlecht 24/4 “Slutspel i Belgien”

Speltips: Union Saint Gilloise - Anderlecht 24/4 "Slutspel i Belgien"

Sanels Hörna

Då var det dags för slutspel i belgiska Jupiler League. Nykomlingen Saint Gilloise vann ligaspelet och får därmed några poängs försprång i slutspelet. Dock är försprånget väldigt litet där en match kan förändra utgången. Jag tror att denna match är av största vikt som kommer att sätta ribban för lagen och att det kommer att smälla rejält. Över 4.5 kort klickas till oddset 2.30 på Unibet.

Union har hållit en fin nivå under hela säsongen. De har briljerat med en offensiv fotboll och öst in mål. Truppen är dock inte den bredaste och jag tyckte mig se ett tröttkört lag i de senaste omgångarna. Spelet har inte flutit på lika bra som tidigt in på säsongen och man har ofta fått kämpa in i det sista mot lag man normalt pulveriserade. Denna trötthet har gjort sig tillkänna i kortkolumnen istället där Union varit involverade i flera kortrika matcher. Nu när slutspelet börjar och man möter ett piggt och kvickt Anderlecht kommer det att vara väldigt jämt. Inget lag vill förlora kosta vad det kosta vill. Jag tror att det kommer att smälla och att domaren får det hett om öronen.

Anderlecht har efter en svag start fått upp farten och avslutade säsongen på ett väldigt bra sätt. Man har ett ungt och snabbt lag som ofta stoppas med ojusta medel. Detta Anderlecht kommer ikväll verkligen att sätta Union på prov. Jag tror att man sin vana trogen kommer att gå för seger och att det blir ett öppet spel. En öppen och fartfylld match är oftast synonymt med kort då spelare ofta kommer i hög fart där en tackling ser betydligt värre ut än om tempot var lägre. Kort känns troligt och klickas till ett fint odds. GL!

Spela Över 4.5 kort på Unibet