Speltips: Union Saint Gilloise – Rangers 2/8 “Målsnålt möte?”

Speltips: Union Saint Gilloise - Rangers 2/8 "Målsnålt möte?"

Fritz Tippar

Första mötet i Champions League-kvalet mellan belgiska Union Saint Gilloise och skotska Rangers. Ett spännande möte där Rangers är favoriterna till att ta sig vidare enligt spelbolagen.

Rangers imponerade stort förra säsongen och tog sig hela vägen till final i Europa League, de förlorade finalen mot Frankfurt på straffar. Jag tror den erfarenheten kan ge dem en stor fördel mot Union Saint Gilloise.

Eftersom detta är ett dubbelmöte så tror jag på en match där båda lagen är lite försiktigare än vanligt och har kommer till denna match med en defensiv inställning. Rangers står i 1.36 att gå vidare men oddsen på denna match är betydligt jämnare och jag tror på en jämn match.

Tips
Jag håller med spelbolagen om att Rangers går vidare och det skulle vara spännande att se vad Rangers kan åstadkomma i Champions League. I första mötet tror jag dock en målsnål match. Jag tippar på 0–1 till Rangers eller 0–0 som slutresultat.

Jag väljer att spela på ett under-spel i detta möte. Under 2.5 mål spelas till 1.91 gånger pengarna på Unibet. 6/10 units.

För den som vill spela en mindre peng till ett högt odds så rekommenderas även under 0.5 mål till hela tolv gånger pengarna.

Spela Under 2.5 mål på Unibet