Speltips: Valladolid – Cadiz 16/9 “Dags för Cadiz att komma in i…

Speltips: Valladolid - Cadiz 16/9 "Dags för Cadiz att komma in i…

Sanels Hörna

Valladolid tar emot Cadiz i kvällens enda match ifrån La Liga. Två mindre profilstarka lag som ska kämpa om viktiga poäng. Jag lutar mig mot hemmalaget och klickar Valladolid att få över 5.5 hörnor till oddset 2.35 på MrGreen.

Valladolid

Valladolid bär favoritskapet i detta tidiga bottenmöte. Nykomlingen som brukar ha sin styrka hemma kommer att föröka ta tillvara på bortalagets svaga form och gå för seger. Förhoppningen är att de sin speldominans till trots ska få det svårt framför mål. På så sätt kommer de att ha all anledning att pressa större delar av matchen och ge sig själva möjligheter att skapa hörnor. I sin senaste match löste laget hela tolv stycken så visst finns det en hel del hörnpotential här.

Cadiz

Cadiz har fått en smakstart på årets säsong. Fem raka torsk och 0-14 i målskillnad gör dem till ohotad jumbo i La Liga. Man är dessutom det lag som med stor sannolikhet spelar med minst bollinnehav. Allt detta till trots har jag på känn att Cadiz tar sina första poäng ikväll. Jag tror att laget tar sig samman och gör en resultatmässigt bra match. Jag vågar inte säga att de vinner men jag tror att de minst får med sig en poäng. Skulle så vara fallet kan vi förvänta oss frenetisk press av hemmalaget med närmare 70% av bollinnehavet där chanser och hörnor bör avlösa varandra. Låt hoppas att Cadiz står pall då hela analysen bygger på att de inte förlorar. GL!

Spela Valladolid över 5.5 hörnor på Mr Green