Speltips: Varberg – IFK Göteborg 8/8 “Klarar IFK Göteborg…

Speltips: Varberg - IFK Göteborg 8/8 "Klarar IFK Göteborg…

DannesTips

Efter en helg då vi (äntligen) bjuds på internationell toppfotboll blickar vi mot att Allsvenskan ska kompletteras till 17 omgångar. Måndag kväll tar Varbergs BoIS emot ett IFK Göteborg i fint slag, jag tror vi kan se en underhållande kamp och framförallt en hel del mål.

Ja IFK Göteborg har tagit fina skalper i att ha 10 poäng senaste fem matcherna. Laget slog, eller rättare sagt – skopade ut Norrköping i kamratmötet i Back-to-back-form med 4-0 och då klara 6 poäng in på kontot.
Mikael Stahre har fått truppen att spela i harmoni och såväl rutinerade målskyttar som unga (målskyttar) har steppat upp och med spelglädje fört laget till toppskiktet i allsvenskan. Marcus Berg är med sina 7 mål givetvis viktig att ha med, liksom mittfältaren Kevin Yakob (3 mål)

Varberg

Västkustlaget för en tillvaro en bit ner i tabellen. De har med sina 18 poäng ett litet gap till den ”riktiga” bottenstriden, något de säkert är taggade att försvara.
En av nyckelspelarna är Robin Simovic. Han har inte spelat ’så mycket’ i år men har ändå hittat nät vid flera tillfällen (3 totalt i år på 10 matcher). Den 1,99 meter långa forwarden är viktig att ha med så kolla laguppställningar när elvan släpps tidig kväll måndag.

Speltips

Jag tycker matchen känns mer öppen ut på förhand än vad tabellen säger. Varberg spelar en kreativ fotboll och kan hota IFK med deras snabba spel. Just att laget Varberg nu också är mer eller mindre helt komplett (åter, kolla elvor måndag kväll) gentemot tidigare matcher mot topplag och att IFK Göteborg spelar en fotboll som offensivt ger bra utdelning gör att jag ser spelvärde i en målrik match!
Över 2,5 mål spelas med 4 units och oddset ligger kring 2 gånger degen!

Spela Över 2,5 mål på Pinnacle